1

Program

Zpět na přehled všech umělců

Dílna s Agátiným světem

120 min / dílna

16:00

22/6/2024

Do programu

Přijďte s dětmi na dílničku, kde budeme tvořit s Agátiným světem. Užijte si čas plný kreativní zábavy a odneste si s sebou domů na památku krásný výrobek. Dílničku chystáme pro menší i větší děti. Tak dorazte, budeme se na vás těšit v kreativní dílně Agátina světa. 

1. Vymaluj si pytlík s Agátkou či Matějem – pro děti ve věku (5–10 let), doba trvání 1 hodina
Na této kreativní dílničce si děti vymalují látkový pytlík dle vlastního výběru a vlastní fantazie. K dispozici bude vzor veselé Agátky či neposedného Matěje. Malovat na něj budeme fixami na textil. Domů si tak děti odnesou originální pytlík na prázdninové výletování.  

2. Vyrob si masku či korunku – pro děti ve věku (3–6 let), doba trvání 1 hodina 
Na této kreativní dílničce si děti vyrobí veselou masku zvířátka a pro malé parádnice budeme mít nachystané i princeznovské korunky. Děti si vyzkouší techniku mozaikování, ve které si pomocí barevných samolepících kousků a kamínků dozdobí masku či korunku a odnesou si ji domů na památku. Na každé z dílniček budeme mít pro děti nachystané ještě jedno tvoření jako překvapení. Pro ty menší bambulkové zvířátko a větší děti si vyzkouší tvořit jako samotný mistr Giuseppe Arcimboldo.

https://www.agatinsvet.cz

Další představení tohoto umělce

Dostávejte důležité novinky jako první